Сландалната журналистка, която нанесе редица поразии около Кубрат Пулев - Джени

...
Сландалната журналистка, която нанесе редица поразии около Кубрат Пулев - Джени
Коментари Харесай

Джени Суши отново влезе в ролята на мъченица

Сландалната журналистка, която нанесе редица пакости към Кубрат Пулев - Джени Суши, не е завела гражданско дело против Кобрата, разгласи самата тя извънредно за " България Днес ".
 Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?
Българинът целуна репортерката, като случаят беше сниман с камера. Атлетическата комисия на Калифорния реши лицензът на звездата ни в профибокса в Северна Америка да бъде лишен до 23 септември

Пулев стартира и да посещава специален курс за полово посягане против дами. На 22 юли Кобрата ще би трябвало да се яви още веднъж пред комисията и да показа доказателства за приключването на въпросната терапия.

" Искам да бъде ясно, че в никакъв случай не съм завеждала дело. С Пулев в никакъв случай не сме били другари. Не съм се съгласявала на целувката.

Той излъга целия свят, когато сподели, че сме били другари, до момента в който ме целуваше. Това беше неговият първи мач в Съединени американски щати. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача.

През цялото време мълчах. Получавах известия от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в Инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове.

Казват, че употребявам случая, с цел да стана известна. Няма да трансформира нищо, колкото и да приказвам. Българите към този момент имат построено мнение ", сподели Джени Суши.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР